Tentang Kami?

Kami mangrupikeun grup insinyur anu gaduh catetan lagu anu diakui dina widang élmu, téknologi, telekomunikasi sareng komputasi. Urang sadayana resep téknologi sareng ngakuan kauntungan anu aya pikeun umat manusa. 

Ayeuna jasa televisi geus variatif sarta geus dimodernisasi ku kituna unggal pamaké nyokot kadali naon maranéhna rék ningali na dina waktu genah maranéhanana. Saatos streaming, metodologi anyar diangkat pikeun nawiskeun pilihan gratis anu teu tiasa dileungitkeun. 

Kami kedah ngiringan kursus sareng studi énggal pikeun ngartos téknologi anyar ieu anu muncul pikeun nonton televisi sareng éta béda pisan sareng anu biasa urang biasa. 

Kalayan langkung ti dua puluh taun pangalaman dina telekomunikasi sareng téknologi, insinyur sareng teknisi nyiptakeun halaman wéb ieu pikeun nyayogikeun sababaraha tawaran TV umum anu aranjeunna henteu bakal mendakan tanpa mayar artos anu ageung.

Naha nawiskeun daptar IPTV?

Website kami dilahirkeun pikeun nyangking pangguna televisi IPTV (Internet Protocol TV atanapi Internet Protocol Television) anu mangrupikeun cara ngagunakeun televisi ngalangkungan Internét kalayan metodologi anu béda ti anu dianggo ku platform streaming anu paling terkenal. .

Anu kami pikahoyong nyaéta anjeun tiasa ngaksés daptar IPTV tanpa masalah sareng gratis pikeun nyugemakeun kabutuhan anjeun pikeun ningali daptar anu diropéa sadaya jasa anu sayogi.

Kami ngadamel halaman wéb ieu pikeun nutupan kabutuhan ieu anu aya di masarakat supados aranjeunna tiasa ngaksés jasa televisi ieu pikeun tetep diropéa sareng program anu henteu ditawarkeun televisi klasik.

Kumaha urang milih daptar IPTV?

gampil. Kami tetep diropéa ngeunaan téknologi, telekomunikasi sareng nawaran tina rupa-rupa daptar IPTV anu bakal datang ka pasar sareng anu kedahna pikeun seueur jalma anu hoyong bersantai sareng nonton TV dina waktos anu paling cocog pikeun aranjeunna.

Urang milih unggal daptar numutkeun kana novelty sareng naon anu aranjeunna nawiskeun dina program pikeun raos masarakat urang. Henteu aya anu tinggaleun, kami nutupan saluran olahraga pikeun nonton baskét, maén bal, UFC sareng disiplin anu sanés, saluran kalayan program pikeun déwasa, saluran Movistar Plus sareng Movistar Premium (upami anjeun palanggan Movistar) sareng seueur deui sapertos séri sareng pilem ti anu sanés. kawentar.

Joseph Lopez
Gairah ngeunaan komputer sareng bioskop. Insinyur Komputer anu nyobian ngagampangkeun kahirupan pikeun anu resep pilem, séri sareng nonton TV online.