OTTPlayer: Akun, Daptar sareng Instalasi pikeun PC

Pikeun hiburan anu henteu terbatas, henteu sapertos daptar puter OTTPlayer. Sareng sanaos aranjeunna pilihan anu dipikaresep ku jutaan pangguna dina taun 2022, kamungkinan anjeun henteu gaduh ide anu paling jauh ngeunaan naon éta atanapi kumaha cara ngagunakeunana. Tong hariwang, kami bakal ngurus éta ayeuna.

Dinten anjeun bakal terang sadayana naon nu peryogi kauninga ngeunaan OTTPlayer, kumaha gawéna, téhnologi nu dipaké, kumaha carana nyieun hiji akun bébas dina 2022, sarta kumaha carana make OTTPlayer pikeun PC, pikeun alat nu mana wae nu, sarta tangtu, install daptar OTTPlayer gampang.

Naon OTTPlayer?

OTTPlayer mangrupikeun aplikasi mobile sareng program PC anu ngalirkeun eusi dumasar kana protokol Over The Top (OTT).

Gawéna salaku pamuter multimedia, sareng, kanyataanna, éta cocog sareng file umum sapertos Mp3 atanapi Mp4. Nanging, fungsi utami nyaéta ngirimkeun eusi tina daptar m3u8 OTT.

Daptar ieu ngandung inpormasi streaming tina seueur saluran gratis sareng mayar ti sakumna dunya, ngamungkinkeun jalma anu gaduh OTTPlayer dina alatna ningali eusi naon waé.

Kumaha aplikasi ieu tiasa dianggo dina 2022?

Téknologi OTT (Over The Top) sanés énggal, kanyataanna, éta mangrupikeun bagian tina operasi aplikasi sapertos Skype atanapi WhatsApp.

OTT nyaéta protokol komunikasi antara dua alat, dina spéktrum katutup, sahingga ngabedakeun diri ti IPTV, nu mangrupa téhnologi patali OTT anu ngagunakeun rubakpita pikeun ngirimkeun eusi.

Duanana téknologi bisa digolongkeun kana "streaming", sabab ngidinan pamaké pikeun meakeun eusi ti server jauh jeung tanpa masalah geografis nu ngawatesan enjoyment maranéhanana, kalawan bédana yén OTT, alatan sipatna "protokol jaringan pribadi", leuwih gancang sarta efisien. .

Conto hiburan anu pangsaéna via OTT nyaéta Netflix, anu ngagunakeun éta pikeun nyebarkeun sadaya konténna dina platformna.

Kumaha cara ngadamel akun gratis?

Upami anjeun parantos maca di luhur, pasti sungut anjeun nyiram sareng anjeun hoyong terang kumaha cara ngadamel akun gratis dina OTTPlayer.

Sareng bagian anu pangsaéna nyaéta enya, anjeun sampurna bisa nyieun hiji bebas akun di OTT Player. Nyatana, éta mangrupikeun cara hukum pikeun ngalakukeunana.

Lebetkeun halaman resmi jasa, anjeun klik tombol login (Login) sareng milarian tautan leutik anu nyarios ngadaptar.

Anjeun nempatkeun data anjeun, mastikeun email anjeun, sareng tungtung topik. Anjeun parantos gaduh akun OTT Player gratis.

Ieu mangrupikeun léngkah munggaran pikeun nonton televisi sareng kontén tanpa wates.

Kumaha carana masang OttPlayer dina PC

Di luhur mangrupikeun hal anu enya atanapi enya anjeun kedah laksanakeun tina PC.

Upami anjeun parantos gaduh akun OTTPlayer gratis anjeun, lengkah satuluyna nyaéta masang aplikasi atanapi program, gumantung kana alat anu anjeun badé dianggo.

Pikeun ngagampangkeun anjeun, ieu mangrupikeun léngkah-léngkah pikeun install OTT Player keur PC, pikeun sélulér, pikeun TV pinter sareng kanggo PlayStation 3 sareng 4.

Ieu mangrupikeun metode anu sah pikeun 2022, salami anjeun parantos gaduh akun gratis anjeun. Upami aplikasina diénggalan, tiasa waé aya cara-cara anu sanés pikeun masang, sanaos aranjeunna henteu béda-béda.

Pikeun PC, prosedurna dimimitian ku milarian OTTPlayer dina halaman resmi na. Jelas, anjeun kedah ati-ati ngeunaan versi anu anjeun badé unduh, gumantung kana sistem operasi anu anjeun anggo.

Sakumaha aturan umum, aplikasi resmi pikeun PC dina 2022 sayogi pikeun Windows sareng MacOS kawas pamuter splive haratis. Hartina, teu aya program resmi pikeun PC Linux.

Teras, saatos diunduh, waktosna pikeun masang program sareng ngonpigurasikeunana sareng alat anjeun. Dina hal ieu, pikeun PC.

Léngkahna saderhana (sarua pikeun sadaya alat):

  1. Asup kalawan rinci akun bébas Anjeun.
  2. Tingali dina Setélan> Alat anyar> Tambah
  3. Anjeun masihan nami alat anjeun, sareng éta.

Anu tetep nyaéta ngamuat daptar saluran gratis royalti anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun ieu.

Naha éta tiasa dianggo dina smartphone android?

Enya sarta saprak urang terang kumaha carana install OTT Player keur PC, éta waktuna uninga kumaha ngalakukeun eta dina alat nu bagerak.

Dina 2022, aplikasi resmi sayogi pikeun Android, dina platform Android ieu kami ogé nyarankeun pikeun ngundeur Anjeun TV Player. Sababaraha pamaké geus ngalaporkeun malfunctions dina ios, sanajan urang teu bisa pariksa lamun éta bener masalah aplikasi atawa nyalahgunakeun atawa konfigurasi akun bébas anjeun ku pamaké.

Dina sagala hal, prosedur nyaéta kieu:

  1. Milarian aplikasi resmi di toko aplikasi (PlayStore / AppStore).
  2. Pasang dina alat
  3. Buka jandela aplikasi tur ngonpigurasikeun data sareng alat.

Siap. Éta ngan ukur nambihan daptar saluran gratis royalti anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun ieu.

Sareng dina TV Smart abdi tiasa dianggo?

oge! Pikeun pamasangan aplikasi dina Smart TV di 2022, aplikasi ieu kedah muncul dina toko aplikasi resmi TV. Upami henteu, éta hartosna TV henteu cocog.

Warta anu saé nyaéta yén merek anu pang populerna parantos ngagaduhan kasaluyuan pikeun program ieu, janten anjeun moal ngagaduhan masalah (ampir henteu pernah).

Anjeun kudu mastikeun yén éta téh aplikasi resmi, tur ngundeur éta. Sakali dipasang, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu sami dina konfigurasi pangguna sateuacana (kalayan data akun gratis anjeun), pendaptaran atanapi ngahubungkeun alat anjeun, sareng tungtungna, file m3u sareng saluran bébas royalti anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun ieu.

Paké dina Playstation a

Dina 2022 aya a trend tumuwuh tina masang OTT Player on Playstation, utamana dina PS4. Kasaluyuan mutlak alat ieu sareng aplikasi sareng laju ngamuat eusi mangrupikeun salah sahiji keajaiban program.

Pikeun pamasangan, anjeun kedah gaduh akun sareng aksés widget.ottplayer.es tina browser PS4.

Nalika éta aya, éta bakal naroskeun datana. Saatos log in, urang tuturkeun léngkah-léngkah sateuacana pikeun ngahubungkeun alat pikeun ngaléngkah ka tahap terakhir: unggah daptar gratis royalti anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun ieu.

Kumaha ngamuat daptar OTTPlayer di 2022?

Daptar OTT Player nyaéta file dina format m3u anu ngandung inpormasi streaming tina seueur saluran televisi, saluran OTT swasta sarta server eusi.

*Sababaraha tautan kusabab jumlah lalu lintas anu ageung tiasa waé henteu tiasa dianggo, cobian sadayana. Anu nganggo tombol biru sok jalan. Pikeun ngajaga stabilitas link salami mungkin, aranjeunna ditangtayungan, pikeun ngaksés anjeun ngan saukur kedah ngadaptar.

Daptar Olahraga Pamaén Ott (Diropéa 2022)

Grafik Pamuter OTT Spanyol (Diropéa 2022)

Bagan OttPlayer Latin (Diropéa 2022)

OTTPlayer Déwasa +18 Daptar (Diropéa 2022)

Daptar Pilem OttPlayer (Diropéa 2022)

Bagan Séri OTTPlayer (Diropéa 2022)

Daptar ieu file kalawan extension .m3u idéntik jeung nu dipaké pikeun Rosadin TV.

Sok cobian unggah daptar anu diropéa, lengkep, sareng seueur rupa. Janten, kalayan sababaraha file ieu anjeun bakal tiasa ngawangun pusat hiburan gratis royalti anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun OTTPlayer.

Joseph Lopez
Gairah ngeunaan komputer sareng bioskop. Insinyur Komputer anu nyobian ngagampangkeun kahirupan pikeun anu resep pilem, séri sareng nonton TV online.

komentar 12

  1. alus, daptar TV bisa diundeur jeung aplikasi iptv pinter Dupi saluran dasar kawas tdt katempo? .Hatur nuhun pisan.

  2. Alus pisan, insinyur, hatur nuhun pikeun kontribusi anjeun. Kanyataan yén urang ngarasakeun eta di imah jeung kulawarga

  3. Abdi henteu tiasa ngamuat daptar m3u dina akun abdi éta dimuat tapi saluranna henteu muncul dina tv

  4. Hai, Abdi ti Chili sareng abdi hoyong. Tempo daptar. Lengkep. M3u sadaya saluran. Anu kuring henteu ngartos kumaha kuring eureun. Aksés kecap akses sareng pangguna.

  5. Hai, hatur nuhun pikeun artikel anjeun!
    Kami bagikeun rasa anu sami pikeun distribusi hiburan gratis.
    Kuring geus ngagunakeun eta pikeun sababaraha taun.
    Tapi ngan ayeuna sareng pandémik kuring gaduh langkung waktos pikeun ngahaturanan eusi. Tapi kuring ngagaduhan éta saé pisan, kuring hoyong bagikeun ka réréncangan kuring.
    Kumaha kuring ngonpigurasikeun hiji atawa dua divices ambéh maranéhanana bisa ditempo dina sadaya alat (TV- Mobile - PC) teu nu masing-masing nyieun sorangan sarta kuring kudu langsung daptar ka aranjeunna. Abdi ngarepkeun patarosan kuring kahartos, sareng kuring ngantosan tanggapan anjeun, hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.